LA COMPANYIA

La companyia  TRAPO Y MOCHO està  composta per Aina Jagla i Aina Zuazaga,  llicenciades en Art Dramàtic per l'ESADIB (Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears).  Complementen la seva formació amb cursos de  clown  ("Il Cerquosino" - Orvieto, Itàlia), de  pantomima (Teatr na Wole - Varsòvia, Polònia) i teatre visual amb la Cia. Philippe Genty.. A més, conten amb nocions de piano i dansa.     

 

El duo artístic es consolida l'any 2013 després d’una performance

realitzada al Cicle d’imatge i moviment de Trampa Teatre, la qual havia de tenir com a punt de partida, la imatge.

 

La bona entesa creativa entre ambdues actrius  va fer que es creés el seu primer projecte, Joc net, estrenat al Microteatre per cinema que es dugué a terme a l'antic cinema Metropolitan. Era la oportunitat perfecta per fusionar la teatralitat de la pantomima amb la essència del cinema mut. 

 

Després d' una acceptació realment encoratjadora, decideixen formar-se, acudint a un curs intensiu de pantomima al Tratr na Wole (a Varsòvia). Posteriorment, continuaren amb muntatges com GènesiNo se culpe a nadie (adaptació del conte de Julio Cortázar, peça de teatre d’objectes) i diferents performance i actuacions al carrer. Al  setembre del 2014 tornen a participar al Microteatre amb  la seva proposta de pantomima de terror Nit 47

 

Actualment, estrenen el seu nou espectacle de teatre gestual: una peça de creació i llarg format, (DES)ESPERA.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Trapo y Mocho - Companyia Teatral